meedoen met bruidsfotografie Awards

Ook als je jarenlang ervaring hebt is het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen in de bruidsfotografie.

Slechts een enkele keer deed ik mee aan wedstrijden, en niet vaker omdat het naar mijn idee niets toevoegt. Ik had en heb altijd blije en enthousiaste bruidsparen: niets is mooier dan te zien dat het bruidspaar de dag herbeleeft bij het zien van mijn foto’s. En het enthousiasme en de emoties bij het zien van het eindresultaat: het album.

Toch heb ik ontdekt dat het ook erg gaaf is om erkenning te krijgen in de vorm van bruidsfotografie awards. Het meedoen met wedstrijden stimuleert mij om mij te blijven ontwikkelen en, nog kritischer te zijn op mijn werk en foto’s te maken die nog meer bijzonder zijn: Het vangen van emoties, het spelen met licht compositie & techniek en bijzondere achtergronden: die ene foto waar alles samenkomt.

Onlangs heb ik mijn eerste Award gewonnen met deze giraf-foto! Tijdens het Masters Event werden seminars gegeven van 4 wereld-topfotografen. Op het seminar deed ik veel inspiratie op. Onverwachts werd mijn foto getoond en benoemd als perfect. Met als klapper ’s avonds de bekendmaking van de Masters of Dutch Wedding Photography Awards: een Award!

En ook een eervolle vermelding bij deze bruidsfotografie award voor deze foto:

 

 

geen reacties
Comment

Uw mailadres wordt niet getoond of doorgegeven. Required fields are marked *