Bruidsreportage Geldrop, slot Zeist: rock’n roll bride! Michel & Esther.

 

8 september rij ik al vroeg naar Geldrop, voor de bruiloft van Michel en Esther. Ik ken de route niet goed dus ik neem genoeg speling om niet te laat te komen als de Tomtom niet helemaal de juiste route adviseert. De voorspellingen zijn goed. Het is een mooie dag, nog wat bewolkt, en onderweg langs Rhenen zie ik het rivierlandschap met een mooie lucht. En inderdaad, na een omweg sta ik ruim op tijd bij het prachtig ouderlijk huis van Esther in Geldrop. Het is een oude artsenwoning met mooie details, boogjes en glas-in-lood. het is versierd met blauwe elementen, blauw is het thema van de dag. Michel komt aan in de Buick van zijn oom. In de prachtige hal wacht hij, samen met alle daggasten, op Esther, die via de trap naar beneden komt. Alle mannen zijn in jacquet, met een blauwe das. De ontmoeting is ontroerend en Esther en Michel geven elkaar een cadeau.

We maken familiefoto’s in de mooie tuin en vertrekken naar slot Zeist voor de huwelijksvoltrekking. Na de taart is er een geweldige verrassing: om de hoek komt een oude Amerikaanse auto… 3 rockersonder leiding van “Johnny” springen op hun auto en beginnen te spelen. Het begint met “these boots are made for walking”. Michel en Esther beginnen meteen te swingen en heel snel staat het terras van slot Zeist vol met dansende bruidsgasten. Ook de “Pointer Sisters” zijn er: bruid Esther staat met haar zus en vriendin te zingen op de motorkap van de auto.  Na nog wat groepsfoto’s doen we een ontspannen trouwreportage in en om slot Zeist. Ik fotografeer nog wat sfeerplaatjes van het diner…en vertrek, om even thuis te eten. Om half 9 ga ik terug voor de openingsdans en sfeerfoto’s van het feest. Er speelt een leuke band! Met “hey johnny go”, nog steeds in mijn hoofd rij ik om half 11 vrolijk weer naar huis om de foto’s te laden.

1 reactie
Comment

Uw mailadres wordt niet getoond of doorgegeven. Required fields are marked *

 • Esther en Michel14 november 2012 - 10:23 pm

  Hoi Moniek,

  Wat een waanzinnig mooie foto’s met zoveel oog voor detail! Ook al die leuke extra verrassingen 😉
  Het album is ook helemaal fantastisch, om met trots aan iedereen te kunnen laten zien. Het verhaal is helemaal compleet!
  We gaan zeker goede reclame voor je maken!!!

  Liefs,
  Esther en MichelReplyCancel