bruidsfotografie Gouda: Aleksandra & Jaco

Bruidsfotografie Gouda

Aleksandra en Jaco zijn een leuk stel. Ze kwamen bij mij op kantoor, en namen Aleksandra’s moeder en ceremoniemeester Katja gezellig mee. Al gauw werd duidelijk dat tijdens de bruiloft veel aandacht is voor details.

Het zou een mix worden van Russische en Nederlandse gebruiken. De hele dag zit vol met speciale elementen die bij een huwelijk horen: veel mooie details in het huis waar Aleksandra zich klaar maakt voor de dag, paard & wagen, duiven, rijst, een prachtige taart, mooie bedankjes, wensballonnen, het gooien van het boeket vanaf het balkon en zelfs de kousenband wordt vakkundig verwijderd door Jaco en gegooid! Veel leuke fotomomenten! Met een tikje blauw.

Vandaag is de locatie voor de bruidsfotografie Gouda, de stad waar ik naar school ging in mijn tienerjaren. Een prachtig stadhuis, waar de ceremonie, de toast en het feest gehouden wordt. Een superdag voor mij als bruidsfotograaf omdat er veel fotomomenten zijn en veel mooie locaties en details. Mooie emotie bij de liefdevolle felicitaties. De prachtige Sint-Janskerk leent zich ook voor mooie foto’s. En het modernere kleurrijke restaurant Lavendel, waar het gezelschap een heerlijke maaltijd krijgt en Jaco en Aleksandra worden toegesproken met veel humor en emotie, leuk voor gezellige foto’s en portretten van dierbaren. Een fantastische openingsdans, met de ouders en zelfs oma op de dansvloer, de verlichting van de dj werkt goed in de kelder met de mooie gewelven. Met het moeilijke licht kan ik met mijn apparatuur prima uit de voeten. Ik had me het meest verheugd op de wensballonnen en gelukkig volgde Katja mijn advies om deze bij het invallen van de schemering omhoog te laten gaan, de blauwe avondlucht is perfect voor mooie foto’s.

Wat een leuke dag, lief stel, gefeliciteerd en het was superleuk om jullie mee te mogen maken!

bruidsfotografie Gouda

1 reactie
Comment

Uw mailadres wordt niet getoond of doorgegeven. Required fields are marked *

  • Femke21 januari 2015 - 8:47 pm

    Wat een ontzettend mooie foto’s, Moniek! Wauw!ReplyCancel