Reviews

Ervaringen

Pure portretten!

Onze trouwdag bij Finley in Loosdrecht was een droom die uitkwam. Prachtig weer, een ceremonie aan het water en in aanwezigheid van onze dierbaarste vrienden en familieleden.
 
Moniek was als fotograaf de hele dag onzichtbaar aanwezig. Ze hield iedereen goed in de gaten maar was absoluut niet op de voorgrond aanwezig. Ze weet je op je gemak te stellen tijdens de fotoreportage waardoor foto's niet geposeerd zijn en ze heeft prachtige pure portretten geschoten van alle gasten.
 
Dankzij Moniek blijven ook de herinneringen nét zo mooi als dat de dag echt was, want ook het album wat Moniek heeft gemaakt is ook echt een droom! Prachtige heldere foto's, de mooiste momenten in beeld gebracht. Liefde en plezier straalt van de foto's af!
 
Al met al was het een dag met een gouden randje en hebben ook de herinneringen een gouden randje.  Bedankt Moniek!
Magda & Maykel, Finley Loosdrecht

Je op je gemak voelen

Moniek Slagter was de fotograaf op onze bruiloft. Gevonden via Google, voelde het als een sprong in het diepe. Het heeft ontzettend goed uitgepakt!

Moniek is een zeer warm persoon bij wie je je vanaf het begin goed op je gemak voelt. Hoewel we eigenlijk niet zeker wisten of we wel een fotoshoot met zijn tweeën wilden, ontstond deze op de dag zelf spontaan. Dankzij Moniek was ook dit een erg leuke ervaring!

Ze heeft alle belangrijke momenten weten vast te leggen, en dat terwijl sommige mensen niet eens doorhadden dat er een fotograaf rondliep, een hele prestatie! We zijn erg blij met alle foto’s en met de gehele samenwerking.

Wout en Jeanita, Nijmegen

Geweldig! complimenten!

"Geweldig!!! Wat een superleuke en mooie foto's. Helemaal wat we gehoopt hadden en meer dan dat."


"We hebben van de gasten over jouw foto's, maar ook over jou persoonlijk zoveel complimenten gekregen."


Ciska en Rinke, Tiel, gemeentehuis Neerijnen, Tante Loes, Rhenen