Meer informatie

Bruidsfotografie La Luz Fotografie, Moniek Slagter, is:

Hoge kwaliteit, met ervaring van 400+ huwelijken

Betrokken bij jullie dag: 100 % inzet en plezier in het vak

Registreren en niet regisseren

Altijd op zoek naar bijzondere beelden

Vastleggen van momenten, emotie, details en sfeer

Je op je gemak voelen

Mensen-fotograaf

Moniek Slagter is een échte mensen-fotograaf. Bruidsfotografie is al jaren haar specialiteit: “Ik vind het superleuk een bijzondere dag als een huwelijk te fotograferen. Vooral aanwezig op de achtergrond, en altijd vanuit de juiste hoek en met de juiste timing zal ik jullie wensen vormgeven in beelden die een blijvende, zeer waardevolle herinnering aan jullie trouwdag zijn.” Een enthousiast fotograaf, met de nadruk op: spontane en ongedwongen bruidsfotografie, los en toch stijlvol, het vastleggen van emoties en mooie momenten tussen mensen, het weergeven van de sfeer en de details. En dat alles met een technisch hoge kwaliteit. “Voor mij is bruidsfotografie het registreren van de belangrijke momenten van jullie en van jullie gasten op een moderne, journalistieke manier. Altijd op zoek naar dat beeld waar een bijzonder moment, een emotie, mooi licht en sfeer samenkomen. En als jullie dat wensen een bruidsreportage / fotoshoot die zo gezellig is dat jullie vergeten dat ik fotografeer. Met echte en ongedwongen trouwfoto’s als resultaat. Ik nodig jullie met plezier uit voor een gezellige kop thee of koffie en een vrijblijvend gesprek over jullie bruidsreportage

Awards

Ook als je jarenlang ervaring hebt is het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen in de bruidsfotografie.

Slechts een enkele keer deed ik mee aan wedstrijden, en niet vaker omdat het naar mijn idee niets toevoegt. Ik had en heb altijd blije en enthousiaste bruidsparen: niets is mooier dan te zien dat het bruidspaar de dag herbeleeft bij het zien van mijn foto's. En het enthousiasme en de emoties bij het zien van het eindresultaat: het album.

Toch heb ik ontdekt dat het ook erg gaaf is om erkenning te krijgen in de vorm van bruidsfotografie awards. Het meedoen met wedstrijden stimuleert mij om mij te blijven ontwikkelen en, nog kritischer te zijn op mijn werk en foto's te maken die nog meer bijzonder zijn: Het vangen van emoties, het spelen met licht compositie & techniek en bijzondere achtergronden: die ene foto waar alles samenkomt.

Onlangs heb ik mijn eerste Award gewonnen met deze giraf-foto! Tijdens het Masters Event werden seminars gegeven van 4 wereld-topfotografen. Op het seminar deed ik veel inspiratie op. Onverwachts werd mijn foto getoond en benoemd als perfect. Met als klapper 's avonds de bekendmaking van de Masters of Dutch Wedding Photography Awards: een Award!

En ook een eervolle vermelding bij deze bruidsfotografie award voor deze foto:

Kwaliteit

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit. Mijn technisch inzicht komt hierbij goed van pas. Foto’s worden digitaal opgenomen met professionele apparatuur en topobjectieven, altijd met ruim voldoende back-up materiaal. 

Bij de nabewerking besteed ik aandacht aan elke foto: alle foto’s worden per stuk geselecteerd en gecontroleerd, op een kleurgekallibreerd beeldscherm. Foto’s worden bij het vaklab geprint op de beste kwaliteit fotopapier. Ik werk met de beste leveranciers: mijn albums zijn kwaliteitsalbums, met de hand gemaakt, zodat het eindresultaat een professioneel geheel vormt. De keuzemogelijkheden zijn enorm.

De loveshoot

Een loveshoot is een leuke ervaring, voor alle stellen, als je relatie nog pril is of wanneer je wat langer bij elkaar bent. En als je gaat trouwen is het leuk van te voren te ervaren hoe leuk het is samen op de foto te gaan.
"Een maand voor ons huwelijk hebben we samen een fotoshoot gedaan. Het was een leuke ochtend die we van harte aanbevelen. Je zoekt mooie plekken uit, went aan de camera én hebt veel lol! Op de dag van ons huwelijk scheelde het bovendien tijd tijdens de fotoreportage. Moniek is een gezellige fotograaf, die de juiste momenten onopgemerkt vastlegt. Al een paar dagen na ons huwelijk kregen we de foto's te zien, helemaal super! We kijken uit naar ons album!" David en Yvonne, Amersfoort .
Leuk om te doen is een loveshoot: een fotosessie voor het huwelijk. Je raakt vertrouwd met het fotograferen en ziet hoe leuk het is. Zo kun je je verheugen op de fotoreportage tijdens je huwelijksdag als leuk onderdeel van de dag. Foto's van de loveshoot kunnen gebruikt worden voor een save-the-date, trouwkaart of receptiealbum.
Je kunt ervoor kiezen de loveshoot te doen op dezelfde locatie waar je je trouwfoto's gaat maken, zodat je alvast weet wat er mogelijk is. Toch zal het licht anders zijn op je trouwdag en dat is prima! Het is ook leuk juist een hele andere, bijzondere locatie te zoeken. De stad, het strand, de zee, een zandvlakte in het bos, een bloementuin, een kasteel, een oude fabriek, de dierentuin, een oude loods, Venetië, Parijs, Rome. Het kan allemaal! En: ik vind het ook superleuk als je met een origineel idee komt!

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek drinken we gezellig wat en praten we over jullie trouwdag. Ik laat jullie alle mogelijkheden zien en we bespreken jullie wensen. Als jullie geïnteresseerd zijn maak ik een vrijblijvende offerte. Voor de trouwdag zal een gesprek plaatsvinden over de definitieve invulling (type album, details programma etc.) of we communiceren via telefoon en /of e-mail. Ik zal mijn uiterste best doen alle wensen vorm te geven in de fotoreportage.

De reportage! Moniek zal – in passende kleding – ruim op tijd aanwezig zijn op de gewenste locatie. Na de reportage kunnen jullie binnen een werkweek de eerste foto’s online zien! Je krijgt een persoonlijk wachtwoord, die je kan delen met familie, vrienden en kennissen. Daarna maak ik een albumontwerp en kunnen jullie wijzigingen aangeven in het album. Het album gaat pas in productie als het helemaal naar jullie wens is. Binnen gemiddeld 4 weken na het keuzemoment (afhankelijk van het type album) is het album klaar.

Investering

Het leveren van topkwaliteit is voor mij belangrijk. Inmiddels heb ik ongeveer 500 huwelijken gefotografeerd. Ik blijf investeren in de beste apparatuur en in mijn bijscholing (tophuwelijksfotografen uit binnen- en buitenland) en ik werk met de beste leveranciers. Ook ben ik aangesloten bij meerdere vakverenigingen (DuPho, Master Photographers Network  en de Nederlandse Trouwbranche Organisatie). Ik beleef veel plezier aan het vastleggen van de huwelijksdag: ik ga voor de volle 100% en registreer de spontane en emotionele momenten van jullie zelf en jullie gasten, het fotograferen van alle details, locaties en sfeer, en alles wat jullie met zoveel aandacht hebben voorbereid, altijd op zoek naar bijzondere beelden. Ik probeer daarbij zoveel mogelijk onopgemerkt te blijven, en jullie, als jullie dat willen een supergezellige en onvergetelijke reportage te laten beleven. De investering voor een huwelijksreportage is afhankelijk van jullie wensen. Pakketten beginnen vanaf 6 uur fotografie, met album. Bijvoorbeeld 6 uur fotografie inclusief een  luxe album is al mogelijk voor de mooie prijs van  € 1795,00.