Bruidsfotografie kasteel Hoekelum: Gerard & Hetty

Afgelopen vrijdag trouwden Gerard en Hetty. In de winter heb ik een leuke loveshoot met ze gedaan in de Enkafabriek te Ede. Vandaag is de setting om de hoek van de fabriek, maar wat romantischer: kasteel Hoekelum in Bennekom. Ik begin bij het ouderlijk huis van Hetty in Elspeet. om daarna te vertrekken naar kasteel Hoekelum voor de bruidsfotografie. Het zonnetje schijnt en de wind zorgt voor hilarische momenten met de sluier. Themakleur is blauw en dat hebben de gasten heel serieus genomen. Na de reportage komen de gasten naar kasteel Hoekelum om eerst samen koffie te drinken. Daarna volgt de ceremonie en de lunch. Als het gezelschap naar de kerk vertrekt maak ik nog even wat foto’s van het bruidspaar met de dominee. Ik vertrek naar huis om een mooie bedankkaart te maken, die ik ’s avonds op het feest breng.

 

geen reacties
Comment

Uw mailadres wordt niet getoond of doorgegeven. Required fields are marked *