bruidsfotografie Utrecht, Goudestein Maarssen, Casper & Cynthia


1 juni is het zover: Casper en Cynthia trouwen! Het plan was vorig jaar september, maar daar kwam de ziekte van de moeder van Cynthia tussen. Het gaat nu gelukkig goed met haar dus Casper en Cynthia kunnen trouwen. Cynthia wordt thuis aangekleed. Haar moeder: “Ik heb al zoveel bruidjes aangekleed, dochters van vriendinnen, en nu mag ik mijn eigen dochter aankleden!” Ik kan zien dat ze ervaring heeft. Casper komt Cynthia ophalen in een echte Excalibur, een enorme witte open auto. Het gezelschap vertrekt naar Goudestein, een van mijn favoriete zalen waar ik jaarlijks meerdere keren kom. De ceremonie is vol humor en persoonlijk. Daarna doen we de groepsfoto’s en een bruidsreportage. Ik fotografeer nog een klein stukje van het diner bij restaurant Zuiver.

geen reacties
Comment

Uw mailadres wordt niet getoond of doorgegeven. Required fields are marked *