pre-weddingsessie/ loveshoot: wennen aan de fotoshoot

Ik verheug me op de komende pre-weddingsessies. Heerlijk om gezellig met een aankomend bruidspaar door de stad te wandelen of de natuur op te zoeken en leuke ontspannen foto’s te maken. Vooraf hoor ik vaak “ik sta nooit leuk op foto’s” en veel mensen vinden het best een beetje spannend om op de foto te gaan. Een preweddingshoot is leuk om te doen en ideaal om alvast aan mij te wennen en te merken dat je tijdens een shoot de camera snel vergeet. En je ziet de resultaten zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de bruidsreportage tijdens de bruiloft: je weet hoe leuk het is.

Ook leuk voor stellen die het leuk vinden om eens samen op de foto te gaan: de loveshoot!

 

geen reacties
Comment

Uw mailadres wordt niet getoond of doorgegeven. Required fields are marked *