Loveshoot

Loveshoot

Loveshoot Amersfoort

Loveshoot Amersfoort

___________________________________________________________________________________________________

Een loveshoot is een leuke ervaring, voor alle stellen, als je relatie nog pril is of wanneer je wat langer bij elkaar bent. en als je gaat trouwen is het leuk van te voren te ervaren hoe leuk het is samen op de foto te gaan.

“Een maand voor ons huwelijk hebben we samen een fotoshoot gedaan. Het was een leuke ochtend die we van harte aanbevelen. Je zoekt mooie plekken uit, went aan de camera én hebt veel lol! Op de dag van ons huwelijk scheelde het bovendien tijd tijdens de fotoreportage. Moniek is een gezellige fotograaf, die de juiste momenten onopgemerkt vastlegt. Al een paar dagen na ons huwelijk kregen we de foto’s te zien, helemaal super! We kijken uit naar ons album!” David en Yvonne, Amersfoort .

Leuk om te doen is een loveshoot: een fotosessie voor het huwelijk. Je raakt vertrouwd met het fotograferen en ziet hoe leuk het is. Zo kun je je verheugen op de fotoreportage tijdens je huwelijksdag als leuk onderdeel van de dag. Foto’s van de loveshoot kunnen gebruikt worden voor een save-the-date, trouwkaart of receptiealbum.

Je kunt ervoor kiezen de loveshoot te doen op dezelfde locatie waar je je trouwfoto’s gaat maken, zodat je alvast weet wat er mogelijk is. Toch zal het licht anders zijn op je trouwdag. Het is ook leuk juist een hele andere, bijzondere locatie te zoeken. De stad, het strand, de zee, een zandvlakte in het bos, een bloementuin, een kasteel, een oude fabriek, de dierentuin, een oude loods, Venetië, Parijs, Rome. Het kan allemaal! En: ik vind het ook superleuk als je met een origineel idee komt!

______________________________________________________________________________________________________

 

Loveshoot oude fabriek

Loveshoots Kasteel Duurstede

 

Pre-weddingshoot Utrecht

loveshoot utrechtloveshoot utrechtloveshoot utrecht

 

 

Preweddingshoot strand Scheveningen