Bruidsfotografie Deventer Diepenveen, oktober 2016

Bruiloft samen met je lieve dochtertje

Deze keer ga ik op weg naar een bruiloft met een verrassing: Ik ontmoet het bruidspaar vandaag voor het eerst. Een geblesseerd geraakte collega, Rikkemien Posthuma, heeft mij gevraagd om haar en het bruidspaar te helpen door het over te nemen. Natuurlijk doe ik dat graag, altijd fijn om elkaar te kunnen steunen. Natuurlijk was er een uitgebreide overdracht en heb ik een dag van te voren telefonisch overlegd met het bruidspaar.

Hoe leuk is het je bruiloft te kunnen vieren met je schattige dochtertje! Ik arriveer bij het huis van Marlous & Tom thuis in Diepenveen, waar Marlous en haar moeder en zus heerlijk knus samen met hun dochtertje genieten van de voorpret. Het samen aankleden zorgt voor prachtige vertederende momenten. Na de liefdevolle ontmoeting samen de kou in, op weg naar de locaties voor de foto’s. Vooral bij het water, met het uitzicht op Deventer, is het zo mooi dat je de kou bijna vergeet.

Ceremonie vol liefde

Na de fotoshoot arriveren we bij de kerk, waar de ceremonie begint. Vier vrienden/directe familie die het paar mooi toespreken. Ook hier is dochterlief vertederend aanwezig, en dit zorgt voor een fijne sfeer. Daarna hoeven we maar een klein wandelingetje te maken, want de borrel en het feest worden uitbundig gevierd in het café tegenover de kerk. Als ik ‘s avonds weer naar huis rijd, dan krijg ik weer een warm gevoel van de knusse en vertederende sfeer tussen Marlous & Tom en hun prachtige dochter, en de mooie dag die ik daaromheen met ze heb mogen beleven.

geen reacties
Comment

Uw mailadres wordt niet getoond of doorgegeven. Required fields are marked *