bruidsfotografie kasteel Duurstede: Elsie & Rick: Liefde & tequila

Bruidsfotografie Kasteel Duurstede, Mexico- Nederland, 1 oktober 2016

Deze keer mag ik weer naar Kasteel Duurstede. Ik kom daar regelmatig, want het is een prachtige locatie voor een bruiloft. De mensen van het kasteel zijn altijd betrokken en vriendelijk, en gezellig. Ze zorgen ervoor dat het bruidspaar van een prachtige dag kan genieten.  Het voordeel is ook dat ik alle hoekjes en leuke plekjes ken. En dat zijn er veel!

De dag begint op het kasteel. Het haar en de visagie van bruid Elsie is in het hotel gedaan en ze arriveert samen met haar moeder. Ze beklimt de kasteeltrappen naar de vijfde verdieping waar ze zich gaat voorbereiden en aankleden. In deze mooie toren is het een genot om foto’s te maken. De ontmoeting van het bruidspaar gebeurde ook op deze plek: Rick beklimt ook de trappen waarna ze van elkaar en de omgeving genieten.

We gaan naar buiten voor de reportage, en net op het moment dat we buiten aan het fotograferen zijn, komt de zon door! Ik heb in de feestzaal mijn reportageflitsers klaargezet, voor het laatste stukje van de reportage, want als de gasten binnenkomen willen Rick en Elsie niet zichtbaar zijn.

Liefde en tequila

De ceremonie is prachtig en bijzonder: 2 ambtenaren die samen, in het Nederlands en in het Spaans, het huwelijk voltrekken. Bruid Elsie komt oorspronkelijk uit Mexico en daar heeft het bruidspaar elkaar ook ontmoet. Er zijn veel mensen uit Mexico.

De borrel is buiten. De binnenplaats van Kasteel Duurstede is een superplek waar je kan genieten van elkaar en van de mooie omgeving, binnen de veilige oude muren en de slotgracht eromheen. Voor de groepsfoto’s kies ik deze keer het grasveldje met uitzicht op het water, omdat hier het licht het mooist is.

Het diner vindt plaats in de Spiegelzaal van het kasteel. Ik mag erbij aan tafel zitten, zodat ik alle leuke momenten kan fotograferen. Ik weet nu veel meer over Mexico, bijvoorbeeld dat de guacamole daar veel lekkerder is dan hier in Nederland.  De gasten genieten van het eten en van het samenzijn, waarna de prachtige openingsdans het feest inluidt. Natuurlijk kunnen op dit feest de shotjes tequila niet ontbreken!

Als ik ‘s avonds weer naar huis rijd, dan geniet ik nog na van de warme en hartelijke mengeling van Nederland en Mexico, met natuurlijk Kasteel Duurstede als prachtige achtergrond.

bruidsfotografie kasteel Duurstede aankleden bruid 2bruidsfotografie kasteel Duurstede aankleden bruid 1bruidsfotografie kasteel Duurstede onmoeting 2bruidsfotografie kasteel Duurstede ontmoeting 1bruidsfotografie kasteel Duurstede bruidsreportage 8bruidsfotografie kasteel Duurstede reportage 8bruidsfotografie kasteel Duurstede reportage 7bruidsfotografie kasteel Duurstede reportage 6bruidsfotografie kasteel Duurstede reportage 5bruidsfotografie kasteel Duurstede reportage 4bruidsfotografie kasteel Duurstede reportagge 3bruidsfotografie kasteel Duurstede reportage 2bruidsfotografie kasteel Duurstede ja-woord 2bruidsfotografie kasteel Duurstede ceremonie 2bruidsfotografie kasteel Duurstede ja-woordbruidsfotografie kasteel Duurstede ceremonie 1bruidsfotografie kasteel Duurstede taart aansnijdenbruidsfotografie kasteel Duurstede felicitatiesbruidsfotografie kasteel Duurstede speechesbruidsfotografie kasteel Duurstede diner 2bruidsfotografie kasteel Duurstede diner 1bruidsfotografie kasteel Duurstede openingsdansbruidsfotografie kasteel Duurstede feest 2bruidsfotografie kasteel Duurstede feest

geen reacties
Comment

Uw mailadres wordt niet getoond of doorgegeven. Required fields are marked *